.

Meditaties

"Mediteren" houdt bij ons in, dat je je oefent om contact te krijgen met Jezus Christus ofwel God de Vader. Gebeden helpen ons daar enorm bij. In de stilte van een gebed zou je de Christus in jezelf en om je heen kunnen voelen.

Het gebed heeft helaas steeds minder inhoud gekregen in ons leven. Het geeft ons geen vreugde, maar misschien komt dat omdat geloof, hoop en liefde tot de Vader op een veel te laag pitje staan.

Als je de naam 'God' noemt, klinkt het wat veraf, maar Hij is in en om ons heen, Hij hoort ons en weet hoe wij voelen en denken. Door ervaringen binnen ons centrum hebben we daar geen twijfel over. God is echt en levend!!

Door te bidden, eerbied voor God en de medemens lief te hebben, kom je dichter bij God. God hoopt dat je van Hem gaat houden en niet alleen van Zijn gaven. God houdt onvoorwaardelijk veel van jou. Gebed en meditatie helpen de liefde van jou naar God aan te wakkeren.

God opent je hart en treedt naar binnen. Hij laat jou een vleugje van Zijn Lichtende Liefde ervaren. Misschien zal Hij dan iets tot je fluisteren en hoor je hem spreken.

Bekijk de Agenda voor de data van onze meditaties.

De kracht van het leven wordt je door de Geest gegeven, Koester het.